05-07-07

Trouwen op 07/07/07

large_461473Tientallen koppels willen op 07/07/07 trouwen. Alvast een gemakkelijke datum om je huwelijksverjaardag nooit te vergeten... heren u bent gewaarschuwd.

 

De schepenen en ambtenaren van burgerlijke stand van de grote Vlaamse steden zullen op zaterdag 7 juli overuren moeten kloppen. Dat schrijft Het Nieuwsblad op Zondag.

 

Lees meer: http://www.nieuwsblad.be/

 

07/07/07 wordt ook gezien als geluksdatum: Let's hope! voor de gelukkige paartjes en dat eeuwige trouw mag geschieden!

Het wordt gezegd: je trouwdag is een onvergetelijk moment! Maar heel wat stress en organisatie gaan hieraan vooraf. Vele getrouwde vrouwen zullen het alvast beamen: het grootste deel van het takenpakket voor zo'n trouwpartij rust op onze schouders.

Maar dames... ik denk dat ik met de nieuwe man ga trouwen! Jaja, op 15 september van dit jaar stap ikzelf in het huwelijksbootje met Steven. Mijn toekomstige neemt zeker de helft van de organisatie voor zijn rekening.

Momenteel heb ik nog niet teveel last van stress... ik denk altijd: het is met Steven dat ik trouw, niet voor al wat erbij komt kijken!

 

Heidi Hemmerijckx

 

 

 

18:14 Gepost door Barbara Dessers | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Heidi,

Alvast gefeliciteerd! En zijt gerust: er zijn nog meer nieuwe mannen, want ik heb er ook een in huis gehaald ;)

Het wordt beslist een schitterende dag. Geniet ervan!

Ingrid

Gepost door: Ingrid | 06-07-07

Proficiat Fijn te horen dat je gaat trouwen. De nieuwe man komt meer en meer voor! Ik heb er ook zo eentje (zegt hij zelf)... soms twijfel ik daar toch wel aan als ik (alweer) zijn kleren van de grond moet oprapen :-)

Gepost door: barbara | 06-07-07

De commentaren zijn gesloten.