20-12-07

De kerstman afschieten is absolutely not done

kerstmanHet is zo ver... hij hangt er weer sinds een paar weken. Die vreselijke kerstman in de goot van de buren die ons probeert te doen geloven dat hij naar boven of naar beneden klimt. Geloven kinderen dit echt? Alsof we niet allemaal weten dat die gast al sinds jaar en dag een chronische hernia heeft.

Mijn lief en ik hebben een paar jaar geleden een shoot'em up spelletje gestart waarbij degene die op de passagierszetel zit zijn revolver, pistool of Kalashnikov mag bovenhalen om zo veel mogelijk van die venten naar beneden te schieten. We beelden ons dan in dat het rood van zijn kostuum bloed is en dat hij pas naar beneden valt als we de hoek om zijn. De volgende keer dat we er langs rijden en hij hangt er nog steeds, mogen we opnieuw beginnen.

Degene die achter het stuur zit moet dan met dichtgeknepen neusgaten aanwijzingen geven in legerterminologie: "Entering the killing zone. Target at twenty two hundred hours. Target hit! Target hit! Bring in the body bag. Return to base camp." Op sommige dagen halen we wel een body count van 15!

Bon, back to reality. Dezer dagen hebben we een gastje van 18 maanden op de achterbank zitten en moeten we al extreem veel moeite doen om geen vuile woorden te gebruiken in zijn bijzijn, dat kerstmannen afschieten absolutely not done is.

Ik moet dringend een echte hobby vinden.

16:06 Gepost door Barbara Dessers in General | Permalink | Commentaren (3) | Tags: kerstman, fun, nederlands |  Facebook |

Commentaren

een kerstman aan het balkon kan nog treuriger. een oude man op een laddertje, die hem aan het vasthaken is.

Gepost door: tante annie | 20-12-07

time for a break! Iemand heeft hier dringend vakantie nodig, of iets om zich wat af te reageren. Een hobby met wat geweld of zo. :-)

Gepost door: J-Dude | 20-12-07

J-Dude: misschien ben ik wel eerder iemand die even 'ontploft' om dan onmiddellijk de rust zelve te zijn... dit probeer ik bij mij thuis toch als uitleg te gebruiken. maar kom, 't is dan ook het einde van het jaar, misschien heb ik inderdaad wat nood aan verlof. Op fiji zou ik me pas echt kunnen ontspannen geloof ik :-)

tante annie: zolang die ouwe man geen witte baard heeft is hij veilig

Gepost door: barbara | 21-12-07

De commentaren zijn gesloten.