16-01-08

Alleen de mama van Tom Cruise houdt nog van Tom Cruise

tom cruise2

Ik was zestien toen ik met mijn eerste vriendje naar Top Gun ging kijken in de Hasseltse Trioscoop. Het leek wel alsof ik door de duivel bezeten was maar ik heb het pardoes met mijn lief uitgemaakt toen we de zaal uitkwamen. Ik zag eindelijk het licht. Mijn toekomst was duidelijk. Ik zou het gezellige Limburg achter mij laten en meer uitdagendere oorden opzoeken. Ik zou alleen nog maar een lief willen met een vliegeniersjas.

Nu, twintig jaar later. Dat oord is Brussel geworden. Het tij is ondertussen ook wel wat gekeerd. Ik vind mannen met vliegeniersjassen absoluut niet meer cool. Ik weet niet exact wanneer het juist gebeurt is maar Tom is Tom niet meer. Ik denk al op het moment toen ik hem zag in Eyes Wide Shut (schitterende muziek), wist ik dat de Tom die ik daar zag, niet de Tom was zoals ik hem gekend heb toen ik jonger was.

En dan nu, de druppel ... een reclamefilmpje voor de Scientology kerk. Ik heb altijd gedacht dat het gewoon leugens waren. Leugens verspreid door jaloerse mannen. Jaloers op zijn (klein) lichaam. Of door jaloerse vrouwen, jaloers op zijn vrouwen.

Let op de blik in zijn ogen. Alsof je gewoon naar Magnolia zit te kijken. Respect the Cock! Je kan één minuut doorspoelen als je de intro wil skippen.

Alleen de mama van Tom Cruise houdt nog van Tom Cruise.

20:21 Gepost door Barbara Dessers in Fun | Permalink | Commentaren (2) | Tags: videos, you tube, tom cruise, reclame, trailers |  Facebook |

Commentaren

J'adore ! Très drôle :-)

Gepost door: Julie | 17-01-08

Absoluut! Nu heb ik 'm altijd al een beetje een "flupke" gevonden, maar het gaat van kwaad naar erger. Geef mij maar oerdegelijke Colin Firth. Hm.

Gepost door: An | 18-01-08

De commentaren zijn gesloten.