11-02-08

Hello Moto

Het is dan toch zo ver gekomen... ik, gadgetfreak, snob heb dan toch uiteindelijk die goeie ouwe Nokia het venster uitgeslingerd voor een nieuwer, meer up-to-date model. En het strafste is dat het een ander merk is! Ik kan het nog altijd niet geloven en voel me ergens wel een verrader. Al die jaren dat ik in mijn familie- en vriendenkring zo maar gratis en voor niets reclame heb gemaakt voor Nokia, heb dan nu toch voor een ander merk gekozen. In feite heb ik die keuze niet zelf moeten maken: mijn lief heeft dat voor mij gedaan. Dus voel ik me iets minder schuldig. Zo een beetje alsof het van moeten is....

Maar kom, mijn nieuw toestel MOTORAZR V8 is handiger te manipuleren. Het toetsenbord is groter, de knoppen zijn vlakker. De kwaliteit van de foto's is superieur (dit was de enige vereiste). Vroeger stuurde ik gewoon mijn foto's van bluetooth naar mijn Macbook om die dan rechtstreeks op mijn persoonlijke blog te zetten. Nu kan ik mijn foto's nog steeds via bluetooth versturen maar ze zijn van zo'n goede kwaliteit dat ze te zwaar zijn voor de blogapplicatie. Resultaat, ik moet ze allemaal resizen. Maar de foto's zijn prachtig. Zucht...

Wat ook leuk is aan dit toestel is dat de contacten aan wie je sms'jes stuurt worden gesaved en als je dan opnieuw eentje verstuurt moet je enkel maar de juiste persoon aanvinken in plaats van terug je hele lijst te doorlopen. Makkelijk, zeker als je toch steeds naar dezelfde contacten sms't.

Voor de rest staat hij gewoon beter bij mij. Hij past goed bij mijn garderobe, mijn sacoche, mijn schoenen, mijn riem, mijn auto, mijn vrienden, mijn zoontje. Tot nu toe de beste aankoop van 2008 :-)

15:37 Gepost door Barbara Dessers in General | Permalink | Commentaren (2) | Tags: gsm, nokia, motorola |  Facebook |

Commentaren

Ik zie dat uw speeltje tot nog meer in staat is dan enkel foto's nemen en sms'n.
Gevaarlijk materiaal, wil ik ook wel, als ik jou ooit moet tegenkomen. Gelukkig, je streed dan toch met gelijke wapens,-)

Gepost door: roy | 12-02-08

Ik gebruik het enkel en alleen voor foto's en sms'en. Zo'n Matrixsouplesse heb ik absoluut niet :-)

Gepost door: Barbara | 12-02-08

De commentaren zijn gesloten.